• darkblurbg

Wie zijn wij en waar staan wij voor?

Pitteperk staat voor een warm hart en zinvol werk.  Wij vinden het belangrijk en zijn ervan overtuigd dat ieder mens zijn/haar maatschappelijke bijdrage kan leveren.

  • Een warm hart: Dit uit zich in een brede doelgroep. In principe is iedereen welkom. Ons team wordt ondersteund door een leuke ploeg vrijwilligers, stagiaires en statushouders/vluchtelingen. Wij geloven in een integrale samenleving en willen daar een goed voorbeeld van zijn.
  • Zinvol werk: De kracht van boerderij Pitteperk zit in de volwaardige integratie van boerderij en zorg. Het grote aanbod aan werkzaamheden op de boerderij maakt persoonlijke ontwikkeling voor een ieder mogelijk. Hierbij staat het talent van de hulpboer(in) centraal.

 

Wie kunnen wij van dienst zijn?

Zorgboerderij Pitteperk is bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking en jeugdzorg. Op basis van een indicatie voor dagbesteding kunnen zij vijf dagen per week op de boerderij terecht

 

U bent van harte welkom!

Bent u op zoek naar een passende dagbesteding, een leuke stage of vrijwilligerswerk? Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking met onze boerderij. In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag over onze mogelijkheden.