• darkblurbg

Zorgboerderij Pitteperk

Zorgboerderij - Melkveehouderij - Camping - Kaas-/Boerderijwinkel

Welkom op de website van Pitteperk! Pitteperk staat voor zinvol werk en een warm hart. De kracht van boerderij Pitteperk zit in de volwaardige integratie van boerderij en zorg, mens en natuur. Het grote aanbod aan werkzaamheden op de boerderij maakt persoonlijke ontwikkeling voor een ieder mogelijk. Hierbij staat jouw talent, als hulpboer(in), centraal. Ons zorgteam wordt ondersteund door vrijwilligers, stagiaires en statushouders/vluchtelingen. Wij geloven in een participatiesamenleving en willen daar een mooi voorbeeld van zijn.

Zo willen wij met veel (werk)plezier als team onze positieve bijdrage leveren aan de maatschappij.

Zorgboerderij

Pitteperk staat voor een warm hart en een zinvol werk.  Wij vinden het belangrijk en zijn ervan overtuigd dat ieder mens zijn/haar maatschappelijke bijdrage kan leveren.

Meer informatie

Camping

Camping Pitteperk ligt in een prachtige omgeving. Strand en zee liggen maar op enkele kilometers afstand. Kortom, een fantastische plek om van de natuur en de rust te genieten.

Meer informatie

Boerderijwinkel

Kom een kijkje nemen in onze boerderijwinkel! Veel van de producten die we verkopen komen van ons eigen bedrijf en bedrijven in de buurt. Echte Zeeuwse producten dus! De melk van onze koeien wordt op ambachtelijke wijze tot Goudse boerenkaas en diverse kruidenkazen verwerkt.

Meer informatie